A2 yanmaz kompozit panelleri nasıl İşlerim, nasıl keserim?

A2 Yanmaz Kompozit Panelleri dia kesim testereleri derz bıçakları

A2 yanmaz kompoziti nasıl keserim, nasıl işlerim?

A2 yanmaz kompozitin öncelikle özelliklerini, teknik bileşenlerini öğrenmek bu maddeyi işlemek, kesmek için bize yol gösterecektir. Bir malzemeyi ne kadar iyi bilirsek onu kullanmamız o kadar kolay olacaktır.

A2 yanmaz kompozit nedir?

A2 yanmaz kompozit panel, 2 adet 0,5 mm kalınlığında alüminyum levhanın, içerisine özel yanmaz mineral malzemelerle dolu olması panel haline gelmesidir. Kompozit paneller son çıkan  “ Binaların Yangından Korunması” kanunuyla 21.5 metre yükseklikten fazla olan binalarda zorunlu olup, kullanılması gerekmektedir.

Ülkemizde gerek estetik olarak binaların daha iyi görünmesi, gerekse insan yaşamı için daha güvenli olması nedeniyle her geçen gün sektör tarafından daha çok tercih edilmektedir.

A2 panelleri nasıl kesebilirim?

A2 panellerin üreten firmaların politikaları gereği ürüne sunulan garanti süreleri 20 seneye kadar varmaktadır. Bina dışlarında yoğun doğa olayları yağmur, kar, rüzgaz gibi unsurlara gece, gündüz sıcaklık değişimlerine bu kadar dayanan ürünlere bu garantilerle satış yapmak bu ürünlerin işlenmesini zorlaştırmaktadır.

A2 yanmaz ürünleri sektörde genellikle Bala makine olarak tabir edilen dikey ebatlama makinelerinde dai kesici takımlar, dia testerelerle işlem yaparak kesiyoruz, işliyoruz. Malzemenin zorluğundan ötürü kullandığımız testerelerde uzun kullanım ömrü aramaktayız.

A2 kompozit panel testerelerine nereden ulaşabilirim?

A2 panel testereleri özel testereler olup sitemiz www.skarp.com.tr’ den bilgi alabilirsiniz. Arkadaşlarımız size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaktır. Diğer dia testere ölçü ve çeşitleri içinde detaylı bilgi almak için sitemizden bize ulaşabilirsiniz.

A2 Kompozit panelleri işlemek için dia testere fiyatları ne kadar?

Dia testerelerle alakalı en geniş bilgiye 0 532 202 39 49’ dan ulaşabilirsiniz.

A2 Kompozit yanmaz panel üreticilerinin web adresi nedir?

Türkiye’ de üretilen, satılan kompozit panellere ve panellerin teknik özelliklerine  aşağıda belirtilen web adreslerinden ulaşabilirsiniz.

https://alubond.com.tr/alubond-fr-a2/

https://saray.com/grup-faaliyetlerimiz/aluminyum-kompozit-panel/urunler/saray-a2/

http://www.renasa.com.tr/urun/a2-fr-yanmaz-sinifi-acp

https://akpaas.com.tr/kompozit-panel/https://akpaas.com.tr/kompozit-panel/

https://akpaas.com.tr/urun/primebond/

Etiketler: A2 yanmaz Kompozit, A2 Panel, A2 işlemek, A2 dia kesici testere, A2 derz bıçakları, A2 kesmek
Şubat 12, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR