Alüminyum Testeresi

Alüminyum Testeresi

Alüminyum Testeresi

Firma olarak testere çeşitleri ile müşterilerine hizmet vermeye devam eden firmamız alüminyum ve pvc testeresi satışını da en iyi şekilde yapmaya devam etmektedir. Testere çeşitlerinden kaliteli malzeme kullanılarak üretilen Faba marka testerelerin satışı için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Alüminyum Testeresi Önemli Özellikler

Faba marka alüminyum testeresi özellikle alüminyumda mükemmel kesimler yapar. Çok ince karbür taneli olmasının yanında ekstra sert Microteq dişler ile en yüksek performans ve uzun kullanım ömrünü artırmaktadır. Korozyonu önleyen ve sürtünmeyi azaltan Proteqtion kaplama performansını güçlendirir. Titreşim önleyici yuvalar, çok daha sessiz şekilde ve daha az titreşimle çalışarak kusursuz kesimler yapılmasını sağlar. FABA marka tarafından çok dayanıklı karbür tanecikler kullanılarak üretilen eşsiz ekstra sert Microteq dişler, bıçağın kullanım ömrünü ve performansını en üst seviyeye çıkartır. Bu performansa, korozyonu önleyen ve sürtünmeyi azaltarak güvenilir kesimler yapılmasını sağlayan Proteqtion kaplama da destek olur. Ayrıca üründeki titreşim önleyici yuvalar, çok daha sessiz şekilde ve daha az titreşimle çalışarak kusursuz kesimler yapılmasını sağlar. Bu testere bıçağını alüminyum, demir içermeyen metal, plastik, epoksi ve ahşap üzerinde kullanabilirsiniz. İç mekan tadilatı veya fuar inşaatı için tasarlanmış en önemli testerelerdendir. Değişmeli olarak düzenlenen sert metalden yapılmış trapez/yassı dişler, çok çeşitli malzemelerde temiz kesme kenarlı, güçlü bir kesim sağlar. Multi Material daire testere bıçakları, alüminyum daire testereler, gönye kesme makinaları, tezgah tipi daire testereler için uygundur. Ayrıca titreşimleri önleyerek gürültü ve ısı etkilerinin azalmalarını sağlayan gövde ve genleşme aralıkları, Sağlam SK5 çelik, sertleştirilmiş bıçak gövdesi, Yüksek kaliteli sert metal ve hassas taşlama sayesinde temiz kesimler sağlamaktadır.

Alüminyum Testeresi Teknik Özellikleri

Testere dış çapı : 230 mm Göbek çapı : 30 mm Kesme genişliği (b1) : 2.4 mm Gövde kalınlığı (b2) : 1.8 mm Diş sayısı : 64 Diş biçimi : HLTCG Plastik ve demir olmayan metalde ve alüminyum da, parke, laminant, epoksi, fiberglas ve çimento katkılı elyaflı plakaların kesilmesi için uygundur. Tüm alüminyum testere çeşitlerimiz için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek.

Etiketler: Alüminyum, testeresi, daire, Pvc, kesim, kesme, elmas, uç, uçlu, göbek, çapı, bıçak, bıçağı
Aralık 10, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR