Cnc Karbür Freze Uçları Negatif Pozitif Karbür Ucu

Cnc Karbür Freze Uçları Negatif Pozitif Karbür Ucu

Cnc Karbür Freze Uçları Negatif Pozitif Karbür Ucu

Frezeleme bir talaşlı kalıp üretme yöntemidir. Talaşlı üretimin en önemli noktalarından birisi kesme işlemidir. Kesme işleminin oldukça düzgün olması için CNC kazıma ucu doğru seçilmelidir. CNC router uçları kendi içerisinde Karbür Freze uçları, Kilit Yeri Frezeleri, Kol Deliği Frezeleri, Jiletli Kanal Freze Bıçakları şeklinde ayrılabilmektedir. CNC uç çeşitleri ise kullanılacağı alana göre değişiklik göstermektedir.

 Karbür Frezeler Hassas Kesim Uçları

Karbür Frezeler Hassas Kesim uçları oldukça hassas detaylara sahip ve maksimum dayanıklılıkta malzemelerden üretilmektedirler. Talaşlı ürünler Skarp Mükemmel Kesici kalitesiyle her türlü CNC karbür Freze Uçlarına sahip olmak artık çok kolay. Tek tık ile sipariş vererek istediğiniz bıçağın size ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Mdf freze uçları malzemeyi aşındırırken kendisi minimum aşınmaya uğrayarak CNC tezgahlarında uzun süre kullanılabilmektedir.

Mdf Tabla Temizleme Tarama Bıçağı

Mdf Tabla Temizleme Tarama Bıçağı kategorisinde yer alan uygun fiyatlı ve yüksek kaliteli bıçaklardan ihtiyacınız olanları sipariş verebilirsiniz. Kataloglardan cnc uçları bilgi yazılarını okuyarak uçlar ve kullanım alanlarını öğrenebilirsiniz. Cnc elmas uç fiyatları için en uygun teklifleri sağlayan hizmetlerimiz vardır. Pvc & Plexiglass için Karbür Frezeler, Parmak Ekleme (Finger Joint) ve Yüksek Vasıflı Şerit Testere gibi ürünlerimizi cnc karbür freze uçları kategorimizin altında bulabilirsiniz.

Cnc Karbür Freze Uçları Negatif Pozitif Karbür Ucu

Skarp Mükemmel Kesici olarak tüm kesim ve aşındırma uçları hakkında bilgi ve ürün sahibi olabilmeniz için oluşturduğumuz web sitemizden 30 yıllık tecrübemizi hizmetinize sunmaktayız. Cnc ve torna işlerinizin tamamı için en uygun uçlar ile özel tasarım uçlarınızı yaptırabileceğinizi hatırlatalım. İhtiyaç duyduğunuz cnc kazıma ucu kullanacağınız iş malzemesine göre değişiklik göstermektedir. Örneğin kesim yapılacak olan malzeme yumuşak yapılı ise büyük talaş kaldırılarak işlem yapılır. Bu işlem ise diş sayısı az ve diş aralıkları geniş uçlarla yapılır. Eğer iş malzemesi sert yapılı ise diş sayısı fazla ve az aralıklı uçlar kullanılarak daha küçük talaş kaldırma yöntemi ile işlenmelidir. Cnc pleksi kesim ucu ile Cnc strafor ucu malzeme sertliği sebebi ile farklılık göstermektedir. Cnc tezgahta metal işlenmesi durumunda ise genellikle daha dayanıklı dia kesim uçları tercih edilmektedir. Mdf gibi malzemelerin işlenmesinde kullanılan şerit testere bıçağı da firmamız tarafından sağlanan tezgah işleme bıçakları arasında yeralmaktadır.

Etiketler: skarp, 6 mm, karbur, performas, Cnc, karbür, freze, negatif, pozitif, performans, ebatlama, kanal, bıçağı, bıçakları
Aralık 10, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR