Çoklu Dilme, Dilimleme Testeresi Nedir?

Çoklu Dilme, Dilimleme Testeresi Nedir?

Dilimleme Testereleri

            Dilimleme testereleri, adından da anlaşılacağı üzere küçültülmesi gereken herhangi bir nesneyi küçültmeye yarayan bir üründür. Dilimleme testerelerinde çoğunlukla ağaç ve ağaç türevli yapılar küçültülmektedir. Lakin, ağaç dışında kesilmesi gereken herhangi bir nesne de burada dilimlenebilir. Dilimleme testereleri, günümüzde en çok marangoz işlerinde kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra inşaatlarda ve çeşitli atölyelerde de dilimleme testereleri sıkça kullanılan ürünler arasındadır. Her üründe bulunduğu gibi dilimleme testerelerinin de belirli bir fiyat skalası mevcuttur. Bu fiyat skalasına göre kalite artıp azalabilir. Tabii ki ürün kalitesiyle doğru orantıda işin kalitesi de artıp azalabilmektedir. Bu yüzden kaliteli bir dilimleme testeresi kullanmak oldukça önemlidir. Siz de onlarca çeşit dilimleme testerelerinden fikir ve teknik destek almak istiyorsanız skarp.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Çoklu Dilme Testeresi

            Çoklu dilme testereleri, dilimleme testerelerinden biraz daha farklı yapıya sahiptir. Dilimleme testereleri ince uzun bir yapıdayken, çoklu dilme testeresi ise yuvarlak bir yapıya sahiptir. Aynı dilimleme testeresinde olduğu gibi çoklu dilme testeresinde de kesilmesi gereken her ürün kolay bir şekilde kesilip, dilimlenebilir. Aslına bakılacak olursa ikisi de aynı işleve sahiptir. Lakin, ikisinin kullanıldığı makineler birbirinden farklıdır. Dilimleme testereleri dikey bir makineye monte edilirken, çoklu dilme testeresi yatay bir makine üzerine monte edilmiştir. Aynı dilimleme testeresinde olduğu gibi çoklu dilme testeresinde de kendine özgü bir fiyat aralığı mevcuttur.

Ağaç Dilme Testeresi

            Adından da anlaşılacağı üzere ağaç dilme testereleri sadece ağaç dilme işlemini yapmak için üretilmiştir. Çoklu dilme testereleri ve dilimleme testereleri de aynı şekilde ağacı kesebilirken. Ağaç dilme testereleri sadece ağaç dilimlemek için üretilmiştir. Ağaç dilme testereleri yine diğer testere türleri gibi çoğunlukla marangozlarda kullanılan bir üründür. Aynı şekilde inşaatlarda veya çeşitli atölyelerde de kullanılabilir. Ağaç dilme testereleri ile başka bir ürünü dilimlemek testerenin işlevini kaybetmesini sağlayabilir. Bu yüzden ağaç dilme testerelerinde sadece ağaçların dilimlenmesi son derece önemli bir konudur. Fiyat skalasına doğru oranla yapılan işin kalitesi de artmaktadır. Bu yüzden kaliteli bir testere almak önemli bir husustur.

Etiketler: Çoklu dilme testeresi, çoklu dilme testeresi fiyatları, dilimleme, dilimleme testeresi, gönye testeresi, dilimleme bıçağı
Temmuz 22, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR