Dia Kesici Takım Nedir?

Dia Kesici Takım Nedir?

Dia kesici takım nedir?

Dia kesici takımlar uçları elmas parçacıklarından oluşan ve standart kesme takımlarına göre 80 kat daha dayanıklı takımlardır. Elmas kesici takım oldukça dayanıklı yapısı sayesinde kesici uç değişimleri daha geç yapılmakta ve makinelerin ayar gereksinimleri daha az doğmaktadır. Skarp Mükemmel Kesici olarak Polycrystalline Diamond gerçek elmas parçacıklarının ısı altında preslenerek bıçakların kesici uçlarına bağlanmasıyla yapılmaktadır. Dünya çelik sektörünün referans aldığı İsveç çeliği kalitesini Skarp Mükemmel Kesici olarak Türkiye’ye getirmekteyiz. Dia bıçak fiyatları konusunda sağladığımız uygunluk sayesinde müşterilerimize en kaliteli kesici takımları en uygun fiyatlara sunmaktayız.

Pcd uç nedir?

Polycrystalline Diamond olarak da literatürde isim bulan dia bıçakları için Skarp Kesici en uygun pcd uç fiyatları bulabilirsiniz. Dia ön freze bıçakları hardmetal takımlara kıyasla oldukça uzun kullanım ömrü ve daha yüksek yenilme dayanımına sahiptir. Elmas dia uçlar uygun devir ve ilerleme hızında kullanıldığında maksimum soğutmayı sağlayacak şekilde metalle birleşmiş elmas malzemeleri sayesinde aşınma dayanımı kat be kat artmaktadır. Dia kesici bıçaklarından atıl duruma düşmüş olanları Skarp Kesici en son teknoloji ile yenileyerek tekrar ekonomiye katmaktadır. Firma olarak çevre bilinci ile yüksek kaliteli malzemelerin üretim ve satış işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. İstediğiniz dia kesici takımları için kesici uç kataloğu inceleyerek istediğiniz ürüne kolayca ulaşabilirsiniz.

Dia Bilemesi En Uygun Nerede?

Skarp Kesici’ den alabileceğiniz Dia kesici bıçak kategorisindeki alt kategori bıçakları, dia bilemesi imkanıyla Cnc Router Dia Kesim Takımları, Dia Radüs Bıçakları, Panel Ebatlama Makinası Dia Testereleri, Panel Ebatlama Makinası Dia Çizicileri, Yatar Daire Makinası Dia Testereleri, Yatar Daire Makinası Dia Çizicileri, Bantlama Makinaları Dia Ön Frezeleri, Dia Saplı Ebatlama Kesim Bıçağı şeklinde sıralayabiliriz. Dia kesme bıçakları elmas kaplamaları sayesinde daha uzun bir bileme ömrüne sahiptir. Uzun kullanım ömrü ve dayanıklılığı sayesinde dia bıçakları için birden fazla yedek tutma ihtiyacı bulunmamaktadır. Ahşap kesici takımlar için kullanılan dia bıçaklar Skarp Kesici hem satış hem de onarımları yapılabilmektedir. Firmamıza dia bıçak konusunda hizmetleri ile ilgili sorularınızı sorabilmeniz için iletişim bilgileri bölümünde firmamıza ait iletişim kanalları belirtilmiştir.

Etiketler: kesici takım, dia kesici takım, dia bileme, dia uçlar, dia ebatlama kesim bıçağı, dia router bıçağı
Aralık 11, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR