Dia Radüs Bıçağı, Dia Bileme nasıl yapılır?

Dia Radüs Bıçağı, Dia Bileme nasıl yapılır?

Dia Radüs Bıçağı, Dia Bileme nasıl yapılır?

DIA öncelikle anlam olarak gerçek elmas parçacıklarının, preslenerek basınç ve ısı yardımıyla sert bir hard metal plakaya bağlanmasıyla oluşan bir sistemdir. Dia dişler mukavemeti ve kesim niteliği çok yüksek bir malzemedir. Bu hal dia kesici grupları çok sağlam ve uzun kesim yaşamlı kılar. Normal TCT ya da hard metal ‘e göre 70-80 kat bileme ömrü uzundur.

DİA KESİCİ TAKIMIN AVANTAJLARI

Dia gruplar arasında yer alan Dia Radüs Bıçağı sert metal ‘ a göre 70-80 kat daha uzun bileme ömrüne sahiptir. Bu sayede hem bileme maliyetini kısarak uzun grup değiştirme süreleri yardımıyla makina ayar değiştirme sıklığını düşürür. Bileme sıklığının azlığı nedeniyle aniden çok yedeğe gereksinim duymamaktadır. Elmas dediğimiz aletin poli kristalin içersindeki birleşimi, yenilmesi güç bir kesici uç meydana çıkartır. Poli kristanil yapı yardımıyla kusursuz aç olmama ve aşınma direnci bir araya gelmiştir. Bunlara ek olarak, elmas bütün malzemeler içersinde en yüksek termal iletkenlik özelliğine sahiptir ve bu özelliği yardımıyla çalışma sırasında meydana gelen ısı, kesme kenarından derhal uzaklaşır. Tabii ki, doğru dönüş devri ve gelişme sürati kullanmak gerekir. Ayrıca PCD’ nin demirle-çelikle yani bıçak gövdesiyle olan istisnai teması yardımıyla, iş parçası malzemeleriyle birleşmez, böylelikle doğru kesme parametreleri ile kıyıya talaş birikme sorunu hiç denecek kadar azdır.

Dia Radüs Bıçağı Satış

Bütün kesici gruplarını, en hızlı teslimat, daha ucuz fiyat, daha iyi ürün ilkesiyle üretiyor ve satışını yapıyoruz. Fiyatı yazılı olmayan ürünlerimiz amacıyla lütfen öneri isteyiniz. Ürünler adet fiyatıdır. Özel siparişleriniz amacıyla de ulaşabilirsiniz. 30 senelik kesici grup üretim, tecrübe ile, dia radüs freze bıçağı üretim, ve satışını yapmaktayız. Bu arada dikkat etmeniz gereken konuların başında aldığınız ürünü kullanma amacına göre dikkatli kullanınız. Amacı dışında kullanmayınız. Kullanmadığınız vakitlerde kutusunda muhafaza ediniz. Dia frezeler, dia kesici grupları, dia freze bıçakları, dia bileme, dia radüs bıçağı bakımı, dia bıçak bileme yapmaktayız. Sizler için tüm bakım ve bilemeleri son sistem aletlerle ile yapıyoruz. Detaylı bilgi almak isterseniz firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

                                                        

Etiketler: Dia Radüs Bıçağı, Dia Radüs Bıçağı Bilemesi, Dia Bilemesi, Dia üretimi, Dia Bakımı
Aralık 13, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR