Dry Cut Testere Nerede Kullanılır?

Dry Cut Testere Nerede Kullanılır?

Dry Cut Testere Nerede Kullanılır?

Dry Cut Testeresi, genellikle tasarlanmış dekupaj kağıtları kesiminde kullanılır. Dry Cut Testereleri en çok, ahşap zemin üzerine istenilen deseni çizip, kalıbı kesmeye yarar. Diğer testerelere oranla, daha hoş ve özgün kesimler yapmaya zemin hazırlar. Örneğin, daire testereler ile kesimini gerçekleştiremeyeceğimiz köşeleri, Dry Cut Testeresi ile kolayca kesip, şekillendirebiliriz. Önceden kullanılan dekupaj tekniği, elde kullandığımız eski testerelerdi. Oldukça küçük ve ince bıçaklıydılar. Bu özellikleri yüzünden kullanım alanları kısıtlıydı. Daha sonra modern olanları kullanılmaya başlandı. Plastik, metal, ahşap gibi birçok materyali kesebiliriz. Her materyal için farklı kesim bıçağı bulunmaktadır.

 Dry Cut Testere Nasıl Kullanılır?

Dry Cut Testeresinin üzerinde hız ayarı bulunur. Sert kesim veya yumuşak kesim yapma ayarları da mevcuttur. Hız ayarının yapılabilir olması, farklı ürünlerin istenilen tarzda kesilmesini kolaylaştırır. Metal, sert ürünlerin kesimini yapmak için kesilecek ürünü masa üzerinde gergin biçimde tutmak gerekir. Bu şekilde hem güvenlik önlemi almış oluruz, hem de ürün kesimini düzgün yaparız. Dry cut testeresinin en önemli özelliği, ince plakalardan ve testere uçlarından tahta, metal gibi malzemeleri kullanarak şekilli parçalar çıkarmasıdır.

 

Dry Cut Çeşitleri

Firma olarak uzun yıllardır kesici aletlerimizi, en hızlı şekilde teslim etme ve uygun fiyat garantisi ile üretmeye, sizlere sunmaya devam ediyoruz. Ürünlerimiz arasında Dry cut testere çeşitleri de mevcuttur. 30 yıldır kesici takımlarımızı üretmeye ve ithalatını yapmaya devam ediyoruz.

 

Bunların dışında dikkat etmeniz gereken konulardan biri ise, kullanmak üzere satın aldığınız ürünlerimizin amacına uygun kullanmanız gerektiğidir. Amacı dışında kullanılan ürünler her zaman büyük sorunlar yaşatır. Ürünlerimizi kullanmadığınız takdirde, kutusunda muhafaza ederek kullanım ömrünü arttırabilirsiniz. Firmamızda testere bilemesi de yapmaktayız. Bakımlarımızı ve bileme işlemlerini son sistem teknolojik aletlerle yapmaktayız.

 

Bize ulaşmak için yapmanız gereken, firmamızla iletişime geçmek. Ürün bakımı, bileme işlemleri, ürün satışı için bizi arayın. Yetkili kişiler ile birlikte ihtiyacınıza uygun dry cut testeresini uzman ekibimizle beraber seçelim. Böylelikle güvenilir olmayan firmalarla boşuna zaman kaybetmemiş olursunuz. Sizlerin beklentisini en iyi şekilde karşıladığımız sürece, hızla üretmeye, yenilenmeye devam edeceğiz.

Etiketler: Dry Cut Testere,Dry Cut Çeşitleri, Dekupaj, Ahşap desen, daire testere
Aralık 13, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR