Hassas Kesim, Negatif Pozitif, Performans Karbür Freze

Hassas Kesim, Negatif Pozitif, Performans Karbür Freze

Hassas Kesim, Negatif Pozitif, Performans Karbür Freze

Hassas Kesim, Negatif Pozitif, Performans Karbür Freze

Uç sistemi bir arada yayınlayan modüler bir süratli değişimli grup konseptidir: Bunun yanında hızlı değişimli grup tutucular kurulum ve grup değişikliği sürelerini en aza indirir, tezgah tüketimini mühim oranda artırma özelliğine sahiptir. İş miline direk birleşik edilen çok hedefli tezgahlarda, tornalama özelliğine sahip prosedüre merkezlerinde ve dikey tornalarda kararlılıkla ve her işe idealliği artırır. İşleme merkezleri amacıyla modüler bir sistem olan karbür frezeler çok sayıda uzatma ve redüksiyon adaptörü sunar, tezgah arabirimlerinden bağımsız olarak değişik uzunluk ve dizayn bilhassarine sahip grupların montajına imkân tanır. Modüler yapısı, uzun teslimat sürelerine sahip pahalı özel gruplara olan ihtiyacın azalacağı manasına gelir. Aynı gruplar imalathanenin tamamında kullanılabilir, benzersiz esneklik, optimum ve en az  grup stok maliyeti sağlar.

Negatif Pozitif Karbür Freze Avantajları

Hassas kesim karbür freze avantajları arasında öncelikle geniş modülarite ve esneklik, Yüksek asli kararlılık ve hassasiyet, Minimum grup stoğu, Düşük kurulum süresi ile sizlere bu alanda en iyi avantajı sunmaktadır.

Performans Karbür Özellikleri

Yüksek tork iletimi Yüksek bükme dayanımı, Hızlı değiştirme ve otomatik grup değişikliği Düşük basınçlarda bile program güvenliği amacıyla ileri nozül teknolojisi Tezgahtan kesici kıyıya grup içerisinden yüksek basınçlı kesme sıvısı temini Dengeli ve eş merkezli Kendinden merkezlemeli bu adaptörler modüler grup bağlamasını grup tarafındaki bir süratli değişim fonksiyonuyla birleştirir, böylelikle kurulum ve grup değişikliği amacıyla harcanan vakit çok mühim ölçüde azalır ve gruplamada büyük esneklik sağlanır. Hassas kesim karbür frezelerden kendinize uygun olanı sipariş vermek için sitemizde bulunan frezeler kısmını inceleyebilirsiniz. Her türlü sorun ve bilgi almak için sitemizde bulunan iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Performans Karbürlerinde Uygulama

Karbür frezeler bütün tezgah tiplerinde çalışır: Tornalama merkezleri - süratli değiştirme ve yüksek basınçlı kesme sıvısı temini. Çok-hedefli tezgahlar ve prosedüre merkezleri - dönen iş mili arabirimi, modüler gruplama ve süratli değişim. Her ihtiyaçlarınıza yönelik bir çözüm sunar.

Etiketler: Hassas Kesim Karbür Freze, Negatif Pozitif Karbür Freze Avantajları, Performans Karbür Özellikleri, Performans Karbürlerinde Uygulama,
Aralık 16, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR