Havşa Matkap Ucu

Havşa Matkap Ucu

Havşa Matkap Ucu

Havşa Matkap Uçlarını ve bütün kesici gruplarını, en hızlı teslimat, daha ucuz fiyat, daha iyi ürün ilkesiyle üretiyor ve satışını yapıyoruz. Fiyatı yazılı olmayan ürünlerimiz amacıyla lütfen öneri isteyiniz. Ürünler adet fiyatıdır. Özel siparişleriniz amacıyla da ulaşabilirsiniz. 30 senelik kesici grup üretim, tecrübe ile, havşa matkap üretim, ve satışını yapmaktayız. Bu arada dikkat etmeniz gereken konuların başında aldığınız ürünü kullanma amacına göre dikkatli kullanınız. Amacı dışında kullanmayınız. Kullanmadığınız vakitlerde kutusunda muhafaza ediniz

 

Havşa Matkap Ucu Ölçüleri

Faba markasının Türkiye tek yetki sahibi bayisi olan firmamız, aynı vakitte kesici takımlar konusu ile ilgili frezite markasını da ülkemizde tanıtan öncü firmalardan biridir. Ülkemizde Havşa Matkap ile de kendisini tanıtmaya devam etmektedir. Firmamız kesici takımlar, pens, tutucu, delici takım, torna ve ürünleri gibi ürünlerin ithalatını ve Türkiye genelinde satışını yapan firmamız, son olarak matkap uçları, matkap, parmak freze ve dargın çeşitlerini de ürün kümeleri arasına eklemiştir.

Havşa Matkap Ucu Ürün Detayı

Havşa Matkap ürünlerimiz iki ülkeden iki farklı markadan yapmaktayız. Frezite markalı ürünlerimizi Portekiz ’den, Faba Marka ürünlerimizi Polonya’dan ithal etmekle birlikte ülkemizde de satışını en hızlı bir şekilde yapmaktayız. İki tür olan markalarımızın genel anlamda marka kesici takımların ithalatını yapan bu firmamız, bayileri vasıtasıyla Türkiye genelinde satış yapmakta ve teknik destek vermektedir.

Havşa Matkap Çeşitleri

Firma olarak uzun yıllardır bu sektörde olmamızın verdiği deneyimleri ile sizlere satış evveli ve satış ardından sizlere en iyi hizmeti sunmanın peşindeyiz. Güçlü stok, sık uygulanan ithalatlar ile saatinde teslimat, etkili iç satış personelimiz ile en hızlı ve doğru geri dönüşler, teknik alanda uzman ekiplerimiz ve yedek parça stokumuz ile üretiminizi aksatmadan onarım ve bakım desteği verebilmekteyiz. İthalatını yaptığımız Havşa Matkap ürünlerinde nitelik ve ideal fiyatı bir arada sunarak, siz kıymetli müşterilerimize ilk olarak alırken kazandırmayı hedeflemekte olup, teknoloji ve eğitime sunmuş olduğumuz ehemmiyet ile firmamızı geliştirmeye devam etmekteyiz. .

                                                     

Etiketler: Havşa Matkap Ucu, Havşa Matkap Ucu Ölçüleri, Havşa Matkap Ucu Ürün Detayı, Havşa Matkap Çeşitleri
Aralık 17, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR