Kaba Kesim Karbür Freze nedir?

Kaba Kesim Karbür Freze nedir?

Kaba Kesim Karbür Freze nedir?

Kaba Kesim Karbür Freze, özellikle ağaç, kereste gibi, kaba talaşlı ürünlerde cnclerin işlem yapması için çalışan kesici takımlardan biridir.

Karbür Freze Devir İlerleme Hızı Nasıl Belirlenir?

1990 yılında kurulmuş olan firmamız Skarp mükemmel kesici "nitelik denetim araçları ve kesici takımlar” ithalatı ve satışı yapmaktadır. "Kalite Kontrol araçları ve Kesici Takımlar” konusu ile ilgili uzmanlaşmış firmamız, bütün Türkiye’ye yayılmış geniş bayi ağı ve deneyimli satış ekibi ile ithalatını yaptığı bu ürünleri müşterilerine ulaştırmaktadır. Hem değişik şehirlerde konumlanmış çevresel satış alanında uzman, hem de merkez ofisimizden destek gerçekleştiren teknik satış ekibimiz ile sizlere yerinde teknik destek sunabilmekteyiz. .

Faba markasının Türkiye’de yetki sahibi bayisi olan firmamız, aynı vakitte kesici takımlar konusu ile ilgili frezite markasını da ülkemizde tanıtan öncü firmalardan biridir. Ülkemizde kaba kesim karbür frezeleri ile de kendisini tanıtmaya devam etmektedir. Firmamız kesici uçlar, pens, tutucu, kesici takım, torna aynası gibi ürünlerin ithalatını ve Türkiye genelinde satışını yapan firmamız, son olarak matkap, parmak freze ve dargın çeşitlerini de ürün kümeleri arasına eklemiştir. Skarp mükemmel kesici firmamız, teknik ve hareketli kadrosu ile hem bayileri hem de son kullanıcı müşterilerine yerinde teknik destek verebilen, pazara sunmuş olduğu ürünlerdeki nitelik kadar müşterilerine tasarruf ettirmeyi de amaçlayan bir firma olmuştur.

Kaba Kesim Karbür Freze Fiyatları ne kadar?

Kaba kesim karbür freze fiyatları için kullanacağınız ölçü ve özelliklere göre 0 532 202 39 49’ dan bilgi alabilirsiniz. Frezite markalı ürünlerimizi Portekiz ’den, Faba Marka ürünlerimizi Polonya’dan ithal etmekle birlikte ülkemizde de satışını en hızlı bir şekilde yapmaktayız. İki tür olan markalarımızın genel anlamda marka kesici takımların ithalatını yapan bu firmamız, bayileri vasıtasıyla Türkiye genelinde satış yapmakta ve teknik destek vermektedir.

Uzun yıllardır bu sektörde olmamızın verilen deney ile, sizlere satış evveli ve satış ardından sizlere en iyi hizmeti sunmanın peşindeyiz. Güçlü stok, sık uygulanan ithalatlar ile saatinde teslimat, etkili iç satış personelimiz ile süratli ve doğru geri dönüşler, teknik personelimiz ve yedek parça stokumuz ile üretiminizi aksatmadan onarım ve bakım desteği verebilmekteyiz. İthalatını yaptığımız ürünlerde nitelik ve ideal fiyatı bir arada sunarak, siz kıymetli müşterilerimize ilk olarak alırken kazandırmayı hedeflemekte, teknoloji ve eğitime sunmuş olduğumuz ehemmiyet ile firmamızı geliştirmeye devam etmekteyiz. .

                                          

Etiketler: Kaba Kesim Karbür Freze nedir?
Ocak 07, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR