Karbür Freze Nedir, Nerede Kullanılır?

Karbür Freze Nedir, Nerede Kullanılır?

Karbür Freze Nedir, Nerede Kullanılır?

Karbür Freze ve elmas karbür frezeler en çok mobilya ve imalat sektöründe kullanılır. Düz tabla, cnc kullanımında kesim, frezeleme, delme gibi yapım aşamalarında kullanılır. Mobilya yapımı çok önemli bir konudur. Bunun yanı sıra mobilya yapımında aşaması da oldukça önemlidir. Üretilen mobilyanın estetik olması ve ürünün ticari bir hal almasında en büyük etkendir. Bu noktada en mühim aşama Karbür Frezelerin, düzgün ve doğru kesim yöntemleri kullanılarak, hesaplı, kaliteli, hızlı üretim için kullanılması, verimliliğinizi arttırmaktadır.

 

Parmak Freze Çeşitleri Nedir?

Parmak frezeler, bilhassa mobilya sektöründe tercih edilen, mobilya yapımında cncler için vazgeçilmez bir kesici takımdır. Seçilen parçalara istenilen deseni vermek için sektörde devamlı kullanılır. Karbür Frezelerin kullanım alanlarına göre birçok çeşidi bulunmaktadır. İnternet sitemizde çeşitlerimize ve fiyatlarımıza kolaylıkla ulaşmanız mümkündür.

 

Karbür freze matkap uçları kullanım amaçlarınıza göre farklılık gösterir. Hassas kesim karbür freze, kaba kesim karbür freze olmak üzere iki çeşidi vardır. İhtiyacınız olan matkap ucuna ulaşmak için sitemizi ziyaret ediniz.

 

Yapılan işten gereken verimi alma konusunda, karbür freze ölçüleri çok önemli bir etkendir. Kullanılan malzeme ne kadar sert olursa, yapılan işin verimi de o kadar artar.

 

Karbür Freze Kesim Hızı Nasıl Belirlenir?

Karbür frezenin kullanım ömrünü etkileyen en önemli unsurlardan biri, karbür frezelerin kesim hızıdır. Kesim hızı için, karbür freze çeşitlerinden doğru olanı seçmek gerekir. Karbür frezeleri aktif kullanırken cnc ilerleme hızı en önemli etkenlerdendir. Doğru kesim hızı yapılan işlere göre belirlenmektedir.

 

Karbür Freze Ömrünü Nasıl Uzatırım?

Karbür frezelerin ömrünü uzatmak için dikkat edilmesi gereken bazı konular vardır. Cnc’lerin vibrasyon almaması ve kalibre ayarlarının iyi yapılması gerekir. Kalibresi iyi yapılmamış freze motorları, freze uçlarını kırıp, kullanım ömürlerini aşağıya çekecektir.

 

Eğer sizde uygun fiyat, hızlı teslimat ve iyi ürün istiyorsanız, deneyimlerimize güvenin. 30 yıldır seri biçimde elmas karbür freze, hassas kesim karbür freze, kaba kesim karbür freze üretmekteyiz. İhtiyaçlarınıza uygun frezeyi arıyor ancak bulamıyorsanız, sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçin. Uzman ekibimiz size yardımcı olmak için bekliyor olacak.

 

Karbür freze çeşitlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.skarp.com.tr/cnc-karbur-freze-uclari-98

https://www.skarp.com.tr/karbur-frezeler-alt-ust-hassas-kesim-99

https://www.skarp.com.tr/karbur-duz-freze-ucu-103

 

 

Etiketler: Karbür freze, karbür freze modelleri, karbür fiyatları, parmak karbür freze, karbür kaliteli modeller, dayanıklı karbür, üreticiden karbür, karbür fiyatı
Mayıs 20, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR