Panel Ebatlama Testeresi

Panel Ebatlama Testeresi

Panel Ebatlama Testeresi

Panel ebatlama testeresi markalarımız Frezite ve Faba, ihtiyaçlarınız için yıllardır hizmet vermeye devam eden firmamız faba marka ebatlama testeresi satışı yapmaktadır. Faba marka çizici ebatlama konik düz veya konik değişimli çıkıntılı ve çok sert karbür dişlere sahip olma özelliğine sahiptir. Tasarlandığı alanlar ise sunta, lamina, levha, LDF ce Mdf malzemeleri manüel olan makinalar da ve otomatik hatlarda çizme için tasarlanmak için kullanılmaktadır.

Panel Ebatlama Testeresi Ölçüleri

Ölçülerine baktığımız zaman testerenin dış çap 125 mm, diş kalınlığı 2,8/3,6 mm, gövde kalınlığı 2,5 mm dir. Ölçü olarak diş sayısı 24 olarak belirlenmiştir. Göbek çapı 20 mm ve diş şeklide GR/GM olduğu bilinmektedir. Satışını yapmış olduğumuz FABA markası ise ilk olarak imalatına 1953 yılında Polonya’da başlamıştır. Sonrasında 1991 yılında FABA şirketler grubunun kurulmasından sonra ahşap işleme takımları üretim ve satışında dünyanın önde gelen markalardan birisi haline gelmeye başlamıştır. Faba markasının Türkiye acentesi olarak hizmet veren firmamız skarp.com.tr aracılığı ile doğrudan sizlere ulaştırıyoruz. Firmamız kesici takım ürünlerini sizler için Polonya’dan ithal ederek siz değerli müşterilerimize satışını sunmaya devam etmekteyiz. Yıllardır hizmet verirken ürün yelpazemizi her geçen gün daha fazla hale getirerek devam ediyoruz. Kesici takım üretim, testere çeşitler, panel ebatlama testeresi, frezeler ürünlerimizden bazılarıdır. Yan panel testere çeşitlerinin yanında Mdf, sunta testereleri, mermer, alüminyum, corian içersinde kesici grubumuz olmakla birlikte, işinize ve firmanıza özel kesici ürün üretimi ve satışı da yapmaktayız. Bunlardan en önemli özelliklerde olan daire testereleri, uzun hayat ve daha çok kullanım ömrü amacıyla dia testereleri tercih etmeniz birim başına testere ömrünün uzamasından ötürü çok ekonomik olacaktır.

Panel Ebatlama Testeresi Kullanımı

İşlemlerin yapıldığı makinayı kapattıktan sonra, testerenin durması gerektiğinde asla yan tarafından destek içim parça konulmamalı. Kesim yapılan parçanın testerenin ebatlarından küçük olmasına dikkat edilmesi gereklidir. Ayrıca yıpranmış ve körelmiş testereler ile asla çalışılmamalıdır. Tüm ihtiyaçlarınızı testerenin amacı halinde kullanmanız en iyisi olacaktır. Bu tavsiyelerle sizlere bu alanda kaliteli olan ürünlerimizin satışı için alanında uzman kadromuzla hizmet vermeye devam ediyoruz.

Etiketler: Panel ebatlama testeresi, panel ebatlama çizicisi, ebatlama testeresi ölçüleri, ebatlama testeresi kullanımı
Aralık 17, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR