Trapez Testere

Trapez Testere

Trapez Testere

Skarp mükemmel kesici sloganı ile hizmete devam eden firmamız trapez testere ürünlerini de en hızlı bir şekilde müşterilerine ulaştırmaya devam etmektedir. Firmamızda testere çeşitlerinin neredeyse tamamımın satış ve imalatını yapmaktayız. Ürün çeşitlerimiz arasında bütün kesici takımlar, frezeler, testereler olarak müşterilerine ekonomik bir fiyat anlayışı ile sizlere hizmet vermeye devam etmektedir. Testere çeşitlerimizi Polonyo’dan ithal ederek sektörün en iyi testere çeşitlerini sizlere sunmaya devam etmekteyiz. Sizlere uzun vadede kullanabileceğiniz ürünlerimiz için tavsiyemiz trapez testereleri amacına göre kullanmanızdır.

Trapez Testere Teknik Bilgiler

Trapez testerelerinin teknik bakımdan özelliklerini incelemekte fayda olduğunu düşünüyoruz. Çünkü aldığınız ürünlerin teknik özelliklerini bilmeniz kullanım aşamasında oldukça faydalı olacaktır. Trapez Testere Çapı: Genellikle 250 mm olarak ölçülmüştür. Testerenin Diş Sayısı: 80 mm’dir Elmas Kalınlığı: 3,2 mm Gövde Kalınlığı: 2,4 mm Göbek Çapı: 30 mm olarak bilinmektedir. Kullanım aşamasında ise şunlara dikkat edilmesi gereklidir. Trapez testereyi kullanmaya başlamadan önce yağ ve toz gibi maddelerden temizlenmesi gereklidir. Temizlenmeyen testerelerin kullanım ömrü azalacaktır. Bu yüzden her işlemden önce titizlikle temizlenmesi önemli bir konudur. Bu arada kesme işleminde dönüş hızının tamamlanmasına dikkat edilmelidir. Bunun yanında muhafaza edilmeden kullanılmaması gereklidir. En önemli detaylardan biri de iş güvenliğine azami derecede dikkat edilmelidir. Ekipmanları tüm işlemler sırasında kullanılmasına dikkat edilmelidir. Gövdesinde veya dişiler üzerinde çatlama ve kırık tespiti olduğu zaman kesinlikle kullanılmamalıdır. Kullanılmaması gereken bir testere de körelmiş testeredir. Dişlerinde körelme olduğu zaman bilenerek kullanabilecek hale getirilmelidir.

En Uygun Trapez Testereler

30 yıllık tecrübemiz ile en uygun trapez testere ihtiyaçlarınız için her zaman yanınızdayız. Firma olarak kesici takım imalatı ve satışı alanında uzun yıllara dayanan deneyimi ile ahşap ve metal uygulamalarda kullanılmak üzere kaliteli ve güvenilir daire ve şerit testereler, elmas bıçaklar, dia bıçaklar, planya bıçakları, matkap uçları üretimi ile hizmetlerimize devam etmekteyiz. Bunun yanında sanayicilerimizin talep ve ihtiyaçlarına uygun çözümler sunarak, geniş stoklarımız ve zengin ürün çeşitliliği ile tüm taleplere cevap vermekteyiz. Tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçip taleplerinizi iletmek.

Etiketler: Trapez testere, Trapez Teknik Bilgileri, En uygun Trapez Testereler, Trapez Testere Çeşitleri
Aralık 17, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR