Yatar Daire Testeresi ve Çizicisi

Yatar Daire Testeresi ve Çizicisi

Yatar Daire Testeresi ve Çizicisi

Yatar daire testeresi ve çizicisi, 30 yıllık kesici takım sektöründeki deneyimlerimizle Faba markalı testerelerimizi Polonya 'dan, Frezite markalı ürünlerimizi Portekiz ’den ithal ediyoruz. Stoklarımızda her iki markanın da daire testereleri ve çizicileri bulunmaktadır.

Daire Testeresi Bıçağı

Daire testeresi bıçağı, yüzeyleri düzeltilmiş, sunta, mdf plaka ve tablalarının, boy, kalınlık, açı gibi belli ölçü ve ebatlarda kesilmesi, ölçülendirilmesi için kullanılır. Yatar daire testereleri ahşap işleme sektörünün en önemli malzemelerinden biridir.

İster atölye isterse fabrikalarda yatar daire ve kesici takım gereken tüm makinalarda kullanım amacınıza uygun testere çeşitlerimiz bulunmaktadır. Yurt içinde ve yurt dışında tüm bölgelere kargo ile testere, kesici takım sevkiyatı yapmaktayız.

Mdf, suntalam testereleri, dışında mermer, alüminyum, corian içinde kesici grubumuz bulunmakta olup, işinize uygun özel kesici takım üretimi de yapmaktayız.

Daire testereleri, uzun ömür ve daha fazla kullanım ömrü için dia testereleri tercih etmeniz birim başına testere ömrünün uzamasından dolayı çok ekonomik olacaktır.

Yatar Daire Testeresi Bıçağı Kullanırken Dikkat Edilecekler

Yatar Daire Testeresi Bıçaklarını, lütfen aldığınız ürünü kullanma amacına uygun kullanınız. Kullanma amacına göre kullanılmayan ürünlerde testerenin ömrü çok kısa sürede bitecek ve verim alamayacaksınız.

Uzun dönemli kesim makinasını kullanmayacaksanız, yatar daire testeresini, kutusunda muhafaza ediniz.

Yatar daire makinasını kapattıktan sonra, testerenin çabuk durması için yandan parça ile dayanmamalı, durması beklenmelidir.

Yıpranmış, körelmiş testerelerle çalışılmamalıdır. Testerenin ebatları, yüksekliği kesim yapılacak parçadan yüksek olmalı, parça içinde testere kaybolmamalıdır.

Bakımı yapılmamış yatar daire makinasına, insan ve mal güvenliği açısından kesici takım takılmamalı, yatar daire makinasında özellikle gönye sorununa dikkat edilmelidir.

Yatar daire makinası çalıştıktan sonra testere gereken hıza gelmeden kesime kesinlikle başlanmamalıdır.

İçinde, üzerinde çivi, başka parça, başka malzeme olan sunta, mdf gibi ürünler kesinlikle kesilmemelidir.

Makinada çalışırken mutlaka makinanın tam önünde değil yan tarafında durulmalıdır.

Yatar daire makinasında parçalar kesinlikle elle verilmemeli, siper kullanılarak, kesim yapılmalıdır.

Kesilen parça testereden geri çekilmemelidir. Kesilen parçanın geri alınması gerekiyorsa kesinlikle makine kapatılmalıdır.

Testereye parça sıkışmasını engellemek için artık, kalan mdf ve sunta parçaları ağaç çubuk ile çok dikkatli kenara alınmalıdır.

Çalışan testerenin üzerinden el, kol, kesilecek başka malzemeler kesinlikle geçirilmemelidir.

Yatar daire makinasının etrafında hiçbir şekilde şakalaşma yapılmamalıdır.

Küçük parçalarda mutlaka ağaçtan ittirme aparatı kullanılmalıdır. Uzun parçalar için mutlaka destek alınmalı, testereye malzeme dikey verilmeli, bel yapmaması kaydırma olmaması için mutlaka kontrol kesim yapan kişide olmalıdır.

Testere bilemesini gerçekten bu işi bilen, işinin ehli testere bileme ustalarına yaptırınız. Doğru ve düzenli bileme testerenizin kullanım ömrünü uzatacak, kestiğiniz sunta ve mdf adetleri yüksek olacaktır.

Yatar Daire Testeresi Fiyatları

Yatar Daire Testeresi Fiyatları için aşağıda yazılı telefon numarasından lütfen ulaşınız. Tesisimizde 30 yıllık deneyimle, yatar daire testeresi, bilemesi de yapmaktayız. Tüm bakım ve bilemeleri son sistem makine ve sistemlerle yapıyoruz. Detaylı bilgi için WhatsApp’ tan 0 532 202 3949 nolu telefonumuzdan bilgi alabilirsiniz.

Etiketler: Yatar daire testere bıçağı, daire testeresi bıçağı, yatar daire testeresi, yatar daire testeresi fiyatları
Ocak 08, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR