WF 208
€55,69 + KDV
€58,62 + KDV
W503
€55,69 + KDV
€58,62 + KDV
WF 224
€55,69 + KDV
€58,62 + KDV
W524
€55,69 + KDV
€58,62 + KDV
Catal001
€10,20 + KDV
1 2 >

Takım Tutucu ve Pensler

Cnc Tezgahlarında Kullanılan Takım tutucu ve Pensler nasıl işlem yapmaktadır?

Cnc tezgahlarında kullanılan takım tutucu ve pensler, cnc lerin ana spindle motorlarında istediğimiz işlem ve hareketlerin, işleyeceğimiz mdf, ağaç, suntalem yüzeylerine, işlediğimiz cnc motiflerin işlenmesini sağlamaktadır. Tüm cnc marka ve modelleri için değişik ölçüde tutucu ve pens çeşitleri bulunmaktadır.

Tutucular kullanılan makinada ki yerine göre Hsk, İso olarak adlandırılmaktadır.

Pensler ise takım tutucuların, içine giren, matkap uçları, bıçakları tutan işlemi sağlayan kesici bıçakların çalışmasını sağlamaktadır.

Doğru takım tutucu seçmenin önemi nedir?

Takım tutucular dünyada her üründe olduğu gibi ucuzu, daha ekonomik fiyatlısı da bulunmaktadır. Bu ürünler ekonomik fiyatlarıyla müşterilere cazip gelmektedir. Fakat cnc tabanlı yüzey işlem makinelerinde kullanacağınız tutucu ve kesici takımların kendini kanıtlamış, bilinen marka ürünler olması gerekmektedir. Çünkü ucuz fiyatlı ürünler kısa süre sonra boşluk yapmakta, cnc makinelerinin ana spindle motorlarında gücü işlenecek yüzeye tam aktaramamaktadır ve ya aktarım sırasında titreme sarsma yapmaktadır. Bu da örneğin işlenecek mdf gibi yüzeyde tırtıklar oluşmasına, mdf üzerinde hatalara yol açmaktadır. Burada yapacağınız işin istediğiniz sonuca ulaşmamasına, hem mdf gibi malzeme kaybına, hem de yanlış işlemden kaynaklanan zaman kaybına yol açmaktadır.

Ucuz, Ekonomik Pens Kullanmanın Zararları Nedir?

Ucuz, ekonomik pens kullanmanın zararları en çok malzemenin çok kısa sürede deforme olması, cnc ana motoruna takılan penslerin tutucuya istenilen model ve hareketi vermemesine yol açmaktadır. Penslerin içine kesici matkap ucu veya ebatlama bıçakları girmekte, tutucu takıma takılan pensler bunları mdf yüzeye aktaramamakta veya işlenecek yüzey mdf ise kaçırma, dalma veya balık sırtı gibi yüzeylerde hatalara yol açmaktadır.

Uygun Fiyatlı Takım Tutucu ve Pensleri Nereden Alırım?

Uygun fiyatlı, ekonomik pens ve takım tutucuları sitemiz www.skarp.com.tr üzerinde alabilirsiniz. Tüm Cnc markaları için takım tutucu ve pens çeşitlerimiz bulunmaktadır.

Takım tutucuları İtalya’ dan İMS ve HSK markasıyla direk ithal ediyoruz ve sitemiz üzerinden size, kapınıza kadar getiriyoruz. Tek yapmanız gereken site üzerinde siparişinizi vermek, Türkiye’ nin her yerinde bulunan mutlu müşterilerimiz arasına katılmaktır.takım tutucular satışını yapıyoruz.

Hangi Marka Cncleri için Kesici Takımlar ve Takım Tutucular Satıyorsunuz?

Ülkemizde yurt dışından gelen Biesse Rover, Homag Weeke, Scm Group’ tan Scm Cnc   ve Morbidelli Cnc leri, Masterwood, Alberti vb. marka cncler için kesici takımlar ve takım tutucu, penslerin satışını yapıyoruz.

Ülkemizde üretilen yerli cnc markalarında, AES, KRC, Elfemak, Reksis, Megatron, Makser Cnc, Maktek, Mutluoğlu, Mutlucam, Mooncam,  Diacam, Netmak, Vigor, Cma vb gibi markalar için tüm ölçü ve model cnc takım tutucu ve penslerimiz bulunmaktadır.

Ülkemizde Satılan İthal  Ccn markaları nelerdir?

Biesse grubunun Rover markası bulunmaktadır. https://www.biesse.com/tr/agac/cnc-islem-merkezleri/rover-a-smart

Homag markasının Weeke markası bulunmaktadır. https://www.homag.com/weeke

Masterwood marka Cncler bulunmaktadır. http://www.masterwood.com/en/cnc

Scm Grubunun Morbidelli, Scm marka Cnc leri bulunmaktadır. https://www.scmgroup.com/en_US/scmwood/products/machining-centres.c874/cnc-machining-centres.877

https://www.scmgroup.com/en/scmwood/company/history/morbidelli

Ülkemizde Üretilen Cnc Markalarının web adresleri nedir?

Aes Cnc iletişim bilgileri; https://www.aesgroup.com.tr/iletisim

Krc Cnc iletişim bilgileri; http://www.krccnc.com/iletisim.aspx

Elfemak Cnc iletişim bilgileri; https://www.elfamak.com.tr/iletisim_tr.html

Reksis Cnc iletişim; http://www.reksis.com.tr/iletisim/

Makser Cnc iletişim; http://www.makserpress.com.tr/iletisim

Vigor Cnc iletişim; http://www.poyrazmakina.com/?page_id=24

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR